شرکت مشاوره استراتژیک Deloitte ششمین گزارش خود در مورد روند تکامل تکنولوژی را ارائه نمود. شرکتDeloitte یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکتهای مشاوره مدیریتی دنیاست. این شرکت دومین شبکهی بزرگ متخصصین حرفهای در دنیا را در بیش از ۱۵۰ کشور و با بیش از ۱۲۰.۰۰۰ نفر پرسنل در اختیار دارد.
گزارش ششم Deloitte هشت تکنولوژی نوین را به عنوان موثرترین فن آوری ها در عرصه کسب و کار و فن آوری اطلاعات معرفی نموده و آنها را مورد بررسی قرار داده است. این هشت عنوان شامل نقش مدیران ارشد یکپارچه سازی، اقتصاد واسط های نرم افزاری، هوش محیطی، بازاریابی چند بعدی، نرم افزاری شدن، تحول زیرساخت های فن آوری اطلاعات، هوش تقویت شده و کارکنان آینده فن آوری اطلاعات می باشد. دامنه این بررسی از سازمان هایی که با استفاده از رابط های برنامه نویسی کاربردی برای گسترش خدمات و درآمد زایی جدید تلاش می کنند تا تاثیر شگرف ارتباطات بازار دیجیتال، ارتقا جایگاه مدیران ارشد فن آوری اطلاعات به مدیران ارشد یکپارچه سازیو تغییر مجموعه مهارت های فن آوری اطلاعات و دگرگونی مدل ها را شامل می شود.
در آینده بسیار نزدیک، هر یک از این روند های تجاری می تواند روش های ارتباط شرکت ها را با مشتریانشان دگرگون کرده و تغییرات اساسی در روش انجام کارها و نحوه تکامل صنایع و بازارها ایجاد نماید. همکاری مدیران ارشد یکپارچه سازی با سایر مدیران ارشد سازمانی امروزه موجب تغییر فرآیندها، سازماندهی مجدد ساختار سازمان و در نتیجه شکار فرصت های جدید می شود. به همین دلیل و با الهام از این دگرگونی زمینه اصلی گزارش امسال، ادغام فن آوری اطلاعات در کسب و کار انتخاب شده است.
لیست روند تکامل فن آوری های کسب و کار که در فرآیند تحقیقات مداوم اولیه و ثانویه توسط Deloitte تهیه و روی آن تمرکز شده است از منابع اطلاعاتی زیر استخراج شده است.
در ماه های آینده، مدیران اجرایی و مدیران ارشد یکپارچه سازی سازمانی این فرصت را خواهند داشت تا ببینند چگونه این روندها و فن آوری های مرتبط با آنها محیط فن آوری اطلاعات، و حتی استراتژی ها و مدل های کسب و کار سازمانشان را به طور بالقوه دگرگون کنند. سوال اصلی این است که در برنامه ریزی سال آينده شما چگونه از این روندهای فن آوری برای ایجاد تغییرات و تقویت آینده سازمان خود استفاده خواهید کرد؟ همین امروز اقدام کنید ………. و مراقب باشید تغییرات شما را عافلگیر نکنند.
برای بسیاری از ما به خوبی روشن است که تنها چیزی که در جهان امروز ثابت مانده، سرعت تغییراتی است که در آن رخ می دهد. حتی به کار بردن توصیف ثابت با توجه وسعت دگرگونی های روزمره و آهنگی که این تغییرات دارد خیلی درست نیست چرا که حتی رشد تغییرات با شتاب انجام می شود. به عنوان مثال چه کسی یک دهه پیش می توانست تصورکند که امروز سازندگان هواپیما یتوانند قطعه جایگزین لازم را به جای اینکه از کارخانه ای در دور دست تهیه کنند، در محل آشیانه هواپیما “چاپ” کنند؟ یا پزشکان معاینه و حتی درمان سرطان را با به کار گیری هوش مصنوعی انجام دهند؟ یا سیستم های خودنگهدار که شامل سنسورها و روبات های از قبل نصب شده در یک سیستم مکانیکی هستند بتوانند مشکلات پیشبینی نشده را به صورت خودکار برطرف نمایند؟
در بسیاری از موارد، دگرگونی های اینچنین نتیجه تلاقی فن آوری های نوین با کسب و کار و البته با چاشنی نوآوری است. در کسب و کار، آهنگ جهانی شدن هنوز با وجود بازارهای دست نخورده و مشتریان جدید ادامه دارد و موانع ورود به بازار هر روزه با وجود کارآفرینانی که با نیازهای سرمایه گذاری کمتر بازیکنان بزرگ جهانی را به چالش می کشند شکسته می شوند. از آن سو، در فن آوری پنج نیروی بزرگ تحول در حال کار هستند: دیجیتالی شدن، ابزارهای تجزیه و تحلیل، رایانش ابری، تحول زیرساخت های فن آوری و نقش پیشرونده فن آوری اطلاعات در سازمان ها. این نیروها نه تنها سرعت نوآوری و ایجاد مدل های جدید کسب و کار را تشدید می کنند بلکه پیشرفت های تاریخی در مواد اولیه، پزشکی، نحوه تولید و بسیاری از عناصر دیگر صنعتی ایجاد می نمایند.
در ادامه این مطلب، هشت روند فن آوری اصلی که بر اساس برداشت های شرکت Deloitte از پروژه های مشاوره استراتژیک در حوزه فن آوری با شرکت ها و دولت های مختلف در سراسر جهان در سال 2015 میلادی به عنوان موثر ترین روندهای فن آوری شناسائی شده اند معرفی می شوند. این روندها بر اساس نظر Deloitte عوامل اصلی تغییرات کسب و کار جهانی در 18 تا 24 ماه بعدی خواهند بود.
بازاریابی چند بعدی قوانین جدید حاکم بر عصر دیجیتال بازاریابی در نیم دهه گذشته تغییرات شگرفی کرده است. حضور مشتریان در فضای دیجیتالی به عنوان هسته اصلی این تغییرات، دینامیک ارتباط و داد و ستد را دچار تحول اساسی نموده است. چشم انداز جدید بازاریابی توسط مدیران ارشد و مسئولین بازاریابی و به کمک مدیران ارشد فن آوری اطلاعات، با سرمایه گذاری در فن آوری های مرتبط با خودکارسازی، رویکردهای چند کانالی نسل جدید، توسعه محتوای بازاریابی، تحلیل بازار و محرک های تجاری در حال شکل گیری است. این دوره جدید در بازاریابی، چالش های نوینی را در ابعاد تعامل و ارتباط با مشتری، اطلاعات و بینش بازاریابی ایجاد می کند ادامه……
مدیران ارشد فن آوری اطلاعات در نقش یکپارچه کننده
یک نقش جدید برای فن آوری اطلاعات
تغییرات فناوری، روش های کسب و کار را متحول نموده و مدل های جدیدی بنا می نهد. در این شرایط نقش مدیران ارشد فناوری اطلاعات در سازمان ها با ماموریت یکپارچه سازی و هماهنگ کنندگی در هسته اصلی آن، پر رنگ تر خواهد شد. این مدیران می بایست در حالی که مابین نیازهای آینده سازمان و واقعیت های عملیاتی حال حاضر تعادل برقرار می کنند، فناوری های متحول کننده جدید را برای کسب و کار سازمان به کار گیرند. آنها باید مسئولیت خود را در سطح گسترده کل سازمان بدانند و مراقب باشند کار در حوزه های مهمی مانند تجزیه و تحلیل داده ها، دیجیتال سازی فرآیندها و فن آوری های مبتنی بر رایانش ابری موجب آسیب به دارائی های موازی، متقابل یا آسیب پذیر موجود در واحدها و مراکز عملیات دیگر سازمان نشود. در چنین چشم اندازی از فرصت ها و چالش های در حال تغییر، مدیران ارشد فن آوری نه تنها به عنوان عنصر واسط بلکه می بایست در نقش عامل اصلی آغاز کننده تحول عمل نمایند؛ تحولاتی که مبتنی بر فن آوری بوده و مستقیما با سایر فرآيندهای سازمانی تداخل دارد ادامه……
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
فرستادن دیدگاه